Главная » 2013 » Март » 24 » За грою Ярмоленко проти Польщі спостерігали скаути європейских грандів
11:31
За грою Ярмоленко проти Польщі спостерігали скаути європейских грандів
За матчем збірних команд Польщі та України (1:3) в рамках відбіркового раунду на Чемпіонат Світу з футболу 2014 року спостерігали не тільки кілька мільйонів польських та українських уболівальників на чолі з президентами обох країн.

На стадіоні безпосередньо за грою окремих виконавців спостерігали скаути мадридського "Реала", "Манчестер Юнайтед" та "Мілана".

У шортлист представників цих клубів могли потрапити гравці обох збірних, з боку Польщі об'єктом уваги звичайно ж виступав Роберт Левандовскі, який міг би підсилити атаку як "Манчестер Юнайтед" так і "Мілана".

А ось з боку української сторони увагу всіх трьох клубів привертав Андрій Ярмоленко, якого вже давно сватають в один з європейських грандів.

Своєю грою у матчі український гравець залишив позитивні враження на представників клубу. Зауважимо, що більш реальним претендентом на гравця є італійський "Мілан".

Італійський клуб також придивляється до посилення своєї середньої лінії. Але поки що жоден з вищеназваних клубів не вийшов на контакт ні з агентом українського гравця, ні з клубом, займаючи очікувальну позицію. Хоча після поєдинку, повинен початися рух в цьому напрямку.
Категория: Сборная Украины | Просмотров: 406 | Добавил: antondzuba111 | Теги: Андрей Ярмоленко, Сборная Польши, Сборная Украина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]