Главная » 2013 » Март » 28 » Свистун "Шанси є в усіх і завжди"
13:52
Свистун "Шанси є в усіх і завжди"
Наставник полтавської "Ворскли" розповів про гру своєї команди та шанси своїх підопічних.

- Сергію Володимировичу, на вихідних ви провели спаринг, благо, вашу область, на відміну від західних та північних, снігом не засипало…
- …Зате ось уже два дні дощі періщать (розмова відбулась у понеділок уранці. - В. Б.). Тому умови проведення товариської гри з "Кременем" складно назвати оптимальними, бодай через вологе поле.

- Знаєте, минулого тижня я прикинув, що з усіх клубів ПЛ "товарняки" зганяла десь половина, інша віддала перевагу тренуванням. У чому ж практична користь зустрічі з сусідами?
- По-перше, саме так маємо змогу підтримувати тижневий цикл матчів. Так, є чимало "але": калібр суперника не той, ще й грали футболісти максимум по тайму. Проте "плюсів" тут більше… По-друге, зустрічаючись із явно слабкішою командою, дали змогу своїм нападникам зробити те, що в них допоки не виходить у рамках ПЛ: забивати м’ячі.

- До форвардів ще дійдемо, наразі ж хотілося би почути про ваш останній рубіж: наскільки зрозумів, у вас дуже непогано виступив молодий воротар Олексій Казаков… Ну, порівняно молодий - 23 роки, однак кілька разів він доволі непогано "потягнув"!- На нього, як і на Дмитра Непогодова (можу також згадати й інших дублерів "Ворскли") розраховуємо на майбутнє.

- Вочевидь, ключове слово тут - "майбутнє".
- Давайте поки що про це не говоритимемо - не на часі.

- Гаразд… Зате на часі у вас порівняно невеликий гандикап перед "Говерлою". Кажуть, ужгородці мають шанси обійти полтавців…- Шанси є в усіх і завжди. Ми, вважаю, все робимо правильно: гра є, проте ніяк не можемо забити. Проте вірю, що незабаром і результати прийдуть. У нас на кожну зустріч - чудове налаштування, проте допоки не щастить. Іще й травми, як завжди, не до речі - особливо дошкульним став виліт із лав Янузі.

- Ви лише не ображайтеся, проте мушу запитати: тут знову активізувалися розмови, що минулорічний осінній спурт "Ворскли" є заслугою Миколи Павлова, а тепер, мовляв, усе стало на законні місця.
- Розмовляти можна про що завгодно… У нас, повторюю, є гра, цей позитив рано чи пізно має вилитися в очки, треба елементарно зачекати. Візьміть, як приклад, матч із "Динамо" в Києві, особливо - другий тайм… А непоганий футбол мусить забезпечити перемоги.
Категория: Сборная Украины | Просмотров: 470 | Добавил: antondzuba111 | Теги: Премьер-лига, Сергей Свистун, Ворскла (Полтава) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]