Главная » 2013 » Апрель » 10 » Зоря може втратити право на участь у чемпіонаті Прем’єр-ліги
16:38
Зоря може втратити право на участь у чемпіонаті Прем’єр-ліги
Луганська «Зоря» може втратити право на участь у чемпіонаті Прем’єр-ліги. Адже одним із головних критеріїв отримання ліцензії є наявність у команди власної бази, або бази, яку вона орендує. Про це в коментарі радіо «ПульсFM» заявив директор футбольного клубу «Зоря» Сергій Рафаілов.

Він вважає, що футбольну базу в Щасті мали б віддати «Зорі». Щодо цього питання протягом останніх трьох років велися переговори. За словами Рафаілова, розглядався варіант передачі бази області, а згодом клубу.

Сергій Рафаілов: «Мы не знали о том, что она была выставлена на продажу. Нам могли бы и сообщить, поскольку мы были ее арендаторами, мы ее содержали. Если бы не «Заря», я думаю, что там камня на камне за эти все годы не осталось бы».

Раніше головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб повідомив, що базу, яка знаходиться в Щасті, і яку орендувала команда, продали «іншим людям».

Раніше база належала компанії «Луганськтепловоз». На наше питання, хто став новим власним об’єкту, у прес-службі компанії відповісти не змогли.
Категория: Премьер Лига | Просмотров: 480 | Добавил: Nogard | Теги: Заря, Сергей Рафаилов, Премьер Лига | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]