Главная » 2013 » Апрель » 10 » Павло Ксьонз: "У нас була розмова з клубним керівництвом, після якої кожен зробив висновки"
17:53
Павло Ксьонз: "У нас була розмова з клубним керівництвом, після якої кожен зробив висновки"
У суботу на львівські «Карпати» чекає чергове серйозне випробування – в гості приїде київське «Динамо», яке веде відчайдушну боротьбу за срібні медалі чемпіонату. Своїми думками про майбутній матч поділився захисник «зелено-білих» Павло Ксьонз.

«Ми намагаємося забути про те, що трапилося у Донецьку, в матчі проти «Металурга». І, звичайно, зробимо все можливе для того, щоб такого більше не сталося. У нас була розмова з клубним керівництвом, після якої кожен зробив висновки» – розповідає Павло.

«Зараз починається етап підготовки до нового матчу, який відбудеться в суботу. По прильоту з Донецька, ми мали можливість подивитися на гру «Динамо» – «Шахтар», десь з 20-ої хвилини. Мені важко судити, чи змінилося «Динамо» з того часу, як ми грали з ними в Києві, у першому колі. Але все ж, здається, що у грі вони додали. Відчувається колектив і те, що вони б’ються один за одного. У тому матчі «Динамо» не використало своїх моментів, тому й програло, натомість «Шахтар» забив чи не все, що створив» – вважає захисник «Карпат».

«Ми знаємо, що проти нас не зіграють Хачеріді, Аруна та Ярмоленко. Ці гравці багато значать для киян. Вони є лідерами, постійно грають в основі. Ярмоленко взагалі показав чудову гру у матчах за збірну України. Звичайно, для «Динамо» це втрата, нам можливо буде легше, але не варто забувати, що в Олега Блохіна є немало висококласних гравців, які зможуть їх замінити. Усе буде залежати від його рішення».

«Я б хотів запросити наших відданих уболівальників на стадіон, підтримати команду в суботу. Ми віддячимо їм на полі своєю самовіддачею та грою. Будемо робити все для перемоги і постараємося більше не розчаровувати наших фанів» – підсумував Павло Ксьонз.
Категория: Премьер Лига | Просмотров: 446 | Добавил: antondzuba111 | Теги: Олег Блохин, Динамо (Киев), Карпаты (Львов), Павел Ксенз | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]