Главная » 2013 » Апрель » 24 » Мілетій Бальчос: "В ПФЛ не надходило офіційної інформації про зняття ФК Одеса з чемпіонату"
16:28
Мілетій Бальчос: "В ПФЛ не надходило офіційної інформації про зняття ФК Одеса з чемпіонату"
На офіційному сайті ФК "Одеса" з'явилася інформація про те, що команда найближчим часом нібито зніметься зі змагань серед команд клубів першої ліги.

Ситуацію прокоментував президент ПФЛ Мілетій Бальчос:

«Як повідомив мені у телефонній розмові віце-президент клубу Олег Самсонов, команда ФК «Одеса» продовжує готуватися до чергового календарного поєдинку: 27 квітня одесити прийматимуть у гостях харківський «Геліос». Крім цього, до Адміністрації ПФЛ не надходило офіційної інформації про зняття команди зі змагань. Звісно, будь-які подібні публікації у ЗМІ, особливо на сайтах клубів, - це привід для хвилювання. В «Одесі» ситуація складна, проте не настільки, щоб говорити про припинення клубом членства у Лізі. За словами Самсонова, клуб знаходиться у процесі переговорів з керівництвом Одеської обласної державної адміністрації та облради стосовно подальшого розвитку ФК «Одеса». Я глибоко переконаний, що за теперішніх економічних умов, футбол як ніколи потребує допомоги та всебічної підтримки держави. Сподіваюся, що влада Одеської області з розумінням поставиться до проблем старожила першої ліги».
Категория: Первая Лига | Просмотров: 498 | Добавил: Nogard | Теги: ФК Одесса, Милетий Бальчос | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]