Главная » 2013 » Апрель » 3 » Шевченко: "Зараз не думаю, де працюватиму надалі"
18:29
Шевченко: "Зараз не думаю, де працюватиму надалі"
1 квітня чергова група розпочала першу сесію підготовки тренерів за програмою "А"-диплом для професіональних гравців. Навчання по даному напрямку складається з п’яти  сесій − 3-х теоретичних та 2-х практичних у клубах. Теоретичні заняття включатимуть відвідування слухачами лекцій не тільки з "футбольної науки", а із суміжних дисциплін - медицини, психології, фізіології.


За графіком теоретичні сесії проходитимуть з 1-го по 5-е квітня,  з 16-го по 20-е вересня та з 4-го по 11-е листопада.  Практичні заняття, в  свою чергу, заплановані на червень та жовтень місяці. Під час першої практичної сесії майбутні тренери будуть проходити заняття у футбольних академіях за напрямком "гравці 6-15 років", а під час другої − "16-19 років".

 

Раніше ми вже повідомляли склад групи, яка розпочала підготовку. Екс-капітан збірної України Андрій Шевченко поділився с прес-службою ФФУ своїми враженнями від перших днів занять та розповів, чому віддав перевагу український тренерській школі, перед закордонними курсами.

 

"В першу чергу я - українець, вихованець українського футболу, - відзначив Андрій Шевченко. - Тут я зростав, як футболіст, саме тут хочу отримати і тренерську освіту. Я попрацював з багатьма відомими наставниками і можу з впевненістю сказати, що найбільший вплив на мене мав Валерій Васильович Лобановський. Для мене була велика честь грати і працювати під керівництвом цього видатного тренера.

 
Зараз не думаю, де працюватиму надалі. Найголовніше - отримати всі необхідні знання, саме за цим я і приїхав. Навчатися мені дуже подобається, веду конспекти. Була, наприклад, надзвичайно цікава лекція з психології. Розповідали про тести, за допомогою яких можна оцінити психологічний стан гравців, який в свою чергу впливає на їх фізичну форму. На мій погляд, в останні 15-20 років психологія починає відігравати все більш важливу роль у спорті. Недаремно, психологи почали працювати в провідних європейських клубах".
Категория: Премьер Лига | Просмотров: 513 | Добавил: antondzuba111 | Теги: Андрей Шевченко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]