Главная » 2013 » Апрель » 10 » Краснопьоров: "Дивився матч Динамо - Шахтар, переживав, уболівав за Шахтар"
17:44
Краснопьоров: "Дивився матч Динамо - Шахтар, переживав, уболівав за Шахтар"
Півзахисник харківського "Металіста" Олег Краснопьоров поділився власними емоціями від гри з "Волинню" та враженнями від центрального матчу 23-го туру "Динамо"-"Шахтар":

"Щодо "Волині", то можу поділитися ще свіжими емоціями: це команда, вкомплектована високими потужними виконавцями, з якими складно боротися на "другому поверсі". Лучани швидко повертаються з нападу в захист і доволі грамотно обороняються, тому суперника назвав би передусім незручним. Насправді, в суботу нам було дуже складно", - сказав екс-гравець "Ворскли".

"Дивився цей матч, переживав, уболівав за "Шахтар". Зважаючи на втрату очок киянами, звичайно ж, залишився задоволеним, але водночас мушу зазначити дві речі: по-перше, "Динамо" — дуже сильна команда. По-друге, найважливіші поєдинки "Металіста" все ще попереду, зокрема проти столичної команди", - вважає півзахиник харківської команди.
Категория: Премьер Лига | Просмотров: 483 | Добавил: antondzuba111 | Теги: Олег Красноперов, Металлист (Харьков), Волынь (Луцк) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]