Главная » 2013 » Апрель » 23 » Євгена Павлов: "Звільнення Дем'яненка? У нас тренування на 16:00 заплановане"
16:23
Євгена Павлов: "Звільнення Дем'яненка? У нас тренування на 16:00 заплановане"
Сьогодні з'явилася інформація про те, що головний тренер "Волині" Анатолій Дем'яненко через розбіжності з керівництвом сьогодні залишить свою команду, однак офіційного підтвердження цієї інформації досі немає.

Аби внести хоч якусь ясність у це питання "Футбол 24” звернувся до нападника луцького клубу Євгена Павлова.

"Звільнення Дем'яненка? Вперше чую про таке. У нас тренування заплановане на 16 годину, і інформації про його відміну не було. Можливо, там нам щось скажуть”, - сказав Євген.

Прокоментував він і те, що начебто у Анатолія Васильовича розбіжності з керівництвом команди: "Коли я востаннє бачив їхню зустріч, а це приблизно три тижні тому, то вони приємно спілкувалися, обнімалися”.

Хоча не виключено, що Дем'яненка "попросили” через незадовільні результати команди. Нагадаємо, в останньому турі "Волинь” розгромно поступилася "Таврії”.

"Тут причина, напевно, в середині самого колективу і в кожному з нас зокрема. Хоча, коли ти півтори доби їдеш в потязі і виходиш на поле, то важко продемонструвати високий рівень футбольної майстерності”, - прокоментував Павлов (однак на запитання про фінансові проблеми клубу він відповідати відмовився).

Також Євген не виключив того, що "Волинь” може вилетіти з Прем'єр ліги, однак пообіцяв, що футболісти луцької команди зроблять все від них залежне, аби залишитися в еліті.
Категория: Премьер Лига | Просмотров: 411 | Добавил: Nogard | Теги: Евгений Павлов, Волынь Луцк, Анатолий Демьяненко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]